Se verden på en ny måte

Møt Hanne og Peter, et par i 50-årene. Myanmar har alltid vært deres store reisedrøm, men de har aldri funnet en reise som lar dem oppleve Myanmar på den måten de ønsker, nemlig en ekte, kulturell interaksjon uten å gi avkall på komfort. 

Å reise med National Geographic ga dem den ideelle kombinasjonen av autentiske opplevelser, fleksibilitet og bekvemmelighet. 

Mount Popa i Myanmar. Foto: National Geographic
Mount Popa i Myanmar. Foto: National Geographic

"Måten reisen var organisert på var helt topp. Vi hadde mye tid på egen hånd og friheten til å gjøre det vi hadde lyst til. Reisen overgikk alle våre forventninger om å komme inn under huden på reisemålet og tett på de lokale. Våre medreisende. Hvordan vi kom oss rundt. Hvor vi bodde. Det var et fantastisk eventyr."

- Hanne

Hva kan du forvente på en reise med National Geographic og BENNS? 

Det er flere grunner til å velge dette unike reisekonseptet. Du får blant annet: 

  • En kunnskapsrik og lokal guide, kalt CEO
  • En reisegruppe på maks 16 personer, ofte færre
  • Nok av tid til egne aktiviteter
  • Flere måltider og aktiviteter inkludert
  • 100% garantert avgang etter booking
  • Ingen ekstra omkostninger for deg som reiser alene. Da deler du rom med en annen person av samme kjønn. Man kan selvsagt alltids betale et tillegg og bo på rom alene. 
  • En uforglemmelig opplevelse med god valuta for pengene - og litt til! 
Myanmar. Foto: G Adventures

Opplev mer

Merk friheten
Reisene inkluderer tid og frihet til å forme eventyret etter dine egne ønsker. Før avreise mottar du artikler og reisetips fra National Geographic som inspirasjon, slik at du kan få så mye ut av ferien som mulig.   

Lær mer
Hver reise inkluderer muligheten for å lære mer om vår verden gjennom unike opplevelser med lokale eksperter, slik som historikere, marinbiologer, fotografer, buddhistiske munker, sjefskokker og andre fagfolk. 

Vær med på å endre verden
Ved å bli med på en reise med National Geographic og BENNS er du med på å støtte utviklingsprosjekter over hele verden, i tillegg til å støtte National Geographic sin non-profit organisasjon (les mer nedenfor). 

Myanmar. Foto: G Adventures
Myanmar. Foto: G Adventures

"Vi reiste ikke på denne lange turen for å bruke tiden på hotellrommet, men det var ganske godt etter en lang dag med fantastiske opplevelser å komme "hjem" til et rom hvor vi kunne slappe av. Overnattingen var både komfortabel og nydelig innrettet, og noen var til og med helt unike".

- Peter
Opplev Borobudur i Indonesia, det største buddhistiske monumentet i verden
Opplev Borobudur i Indonesia, det største buddhistiske monumentet i verden

Kom raskt og enkelt rundt

Våre reiser med National Geographic er skreddersydde slik at tiden blir brukt på best mulig måte. Her får du fullt av opplevelser på kort tid, noe som gjør at reisen føles lengre ut enn den er. I tillegg er innenlandsflyvninger alltid inkludert på turene, og transporten ellers foregår i private kjøretøyer, kun for deg og de andre i gruppen. Derfor er disse reisene ganske fleksible, med muligheten til å også oppleve steder utenfor turistenes "lysløype". 

Flere måltider inkludert

På disse reisene er det alltid flere måltider inkludert - ikke alle, da du også skal få tid til å finne en god restaurant på egen hånd og nyte for eksempel en lunsj. Måltidene representerer den perfekte miksen av lekre retter på gode restauranter, men også måltider med lokale familier samt andre kulinariske opplevelser. 

Eventyrlig søvn

Overnattingsstedene på våre reiser med National Geographic er nøye utvalgt, da de skal representere reisemålets unike karakter og historie. Noen av hotellene er valgt ut på grunn av selve stedets historiske arv, andre på grunn av en unik plassering i landskapet, for eksempel en enestående utsikt. Det gjennomgående likhetstrekket for alle overnattingsstedene er at de hver tilføyer det lille ekstra til den totale reiseopplevelsen. 

Mount Robson, det høyeste fjellet i de Canadiske Rocky Mountains
Mount Robson, det høyeste fjellet i de Canadiske Rocky Mountains

Om National Geographic Society

The National Geographic Society er en global non profit-organisasjon som har som mål å utforske og beskytte vår planet. Selskapet støtter hundrevis av bevarelses- og beskyttelsesprosjekter over hele kloden hvert eneste år og er med på å inspirere nye generasjoner mellom utdannelsesinitiativer og ressurser. Les mer om National Geographic Society her

Organisasjonens midler til å oppfylle sin visjon kommer fra National Geographic sin unike og enestående medieplattform. National Geographic har gjennom mange år fanget og begeistret det globale publikumet med høykvalitetsmagasiner, TV-kanal, bøker og senest en unik digital plattform. Selskapet bruker kun materiale fra de beste vitenskapsfolk, fotografer, eventyrere, journalister og TV-produsenter for å formidle sitt budskap, og regnes for "state of the art" når det gjelder visuelle presentasjoner av vår planet.