23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Italia

En ferie i Italia er for mange synonymt med den ultimate ferie. En reise til Italia byr nemlig på hele pakken: unike attraksjoner, vidunderlig klima, verdensberømt kjøkken, fantastisk natur, utsøkt vin og uforglemmelige byer som bugner av liv, historie, kultur og fascinerende personligheter. 

Italia og Kina er de to land i verden som har flest monumenter på UNESCOs verdensarvliste. Italia er som kjent fødestedet for renessansen og Romerriket og kan derfor stolt vise frem sine 50 kulturarvsteder og 5 naturarvsteder. På listen finner dere bl.a.: 

  • Firenzes historiske sentrum
  • Napolis historiske sentrum
  • Sienas historiske sentrum
  • Romas historiske sentrum
  • San Gimignanos historiske sentrum
  • Trullihusene i Alberobello
  • Verona

Det er spesielt romerne som har skapt mange av Italias undere, men dere finner også bl.a. rester av grekerne, etruskerne, fønikerne og den kartagiske sivilisasjon her. Syracusa på Sicila er et eksempel på grekernes innflytelse. Dagens Italia er en relativt ung nasjon og ble først samlet i 1861 under Sardinenes konge Victor Emmanuel II. Landet var tidligere delt inn i mange små kongeriker som hver især hadde betydelig makt i Middelhavet. Her var bl.a. Venezia, Firenze, Genova og Napoli som især var betydningsfulle sjømakter fra 500-tallet frem til nasjonens samling. 

Renessansen oppsto i Italia på starten av 1300-tallet med Dantes 'La Divina Commedia' som startskuddet og dominerte de neste 300 årene. Perioden ga oss utallige store kunstnere og kunstverk fra Michelangelo og Da Vinci til Rafael og Donatello. Renessansen var i like stor grad en økonomisk-sivilisatorisk epoke som et kulturelt eller kunsthistorisk, og kulminerte på starten av 1500-tallet hvor den allerede hadde spredd sine idealer til hele den kristne, vestlige verden. 

BENNS tilbyr reiser til Italia til bl.a. helt unike hotellet som vi mener omfavner selve essensen av Italia. Les mer om Hotel Eremito her

Vi i BENNS er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Italia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Vakre Sevona i Italia
Vakre Sevona i Italia
Historiske Catania i Italia
Historiske Catania i Italia
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Europa?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Europa!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: