23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om reisen

Fra naturlige varme kilder til basseng og spa av høy kvalitet, er det geotermiske vannet på Island en ren gave fra naturen. Bli med på en sensasjonell spatur som kombinerer turer til den unike vulkanske naturen, fylt med isbreer og fantastiske fossefall. På denne 4 dagers spareisen skal dere besøke Reykjavik, Islands hovedstad, og delta på to guidet sightseeingtur med fokus på nautur og spaopplevelser. På denne turen blir det tid til å besøke Krauma geotermiske bad, Skogafoss og en guidet isbretur, og selvfølgelig et besøk til den Blå Lagune. 

Pris per person - Fra kr 12 198,- Derfor skal dere velge denne reisen:
 • Den Blå Lagune
 • Krauma geotermiske bad
 • Imponerende Skogafossen
 • Guidet isbreetur på Solheimajøkull
 • Sjarmerende Reykjavik
Få et tilbud Book et møte

Dagsprogram

Dette er kun et forslag til reiserute. Du kan selv velge reiselengde, overnatting og utflukter. I samråd med din reiseekspert finner vi den beste løsning og skreddersyr den eksakte reiseruten etter dine ønsker.

 • Dag 1: Avreise fra Norge til Island

  I dag starter denne avslappende og spa-fokuserte turen på Island. Dere reiser fra Norge og etter ankomst på Keflavik International Airport, avhengig av ankomsttidspunkt, anbefaler vi først å besøke den Blå Lagune. Det går regelmessig buss fra flyplassen til den Blå Lagune. Her kan du trygt sette fra deg bagasjen, mens dere nyter et avslappende utendørsbad i det mineralrike vannet.

  Dere kan være i den Blå Lagune så lenge dere ønsker, og det er mulighet til å benytte seg av de forskjellige spabehandlingene, badstu, dampbad og andre fasiliteter som tilbys.

  Det går regelmessig buss videre til Reykjavik. Lander dere sent, så er det mulig å besøke Blå Lagune på avreisedagen. 

  Den Blå Lagune
  Beliggende sørvest på Island, en liten halvtime fra Reykjavik, finner dere det verdenskjente geotermiske spaet kalt Den Blå Lagune. Den første offisielle dukkerten skjedde i 1981 og etterfølgende oppdaget man de helbredende egenskapene til det sulfur- og silikarike vannet. De første svømmefasilitetene åpnet i 1987 og det er etterfølgende kommet en rekke flotte spafasiliteter. Det komfortable vannet ligger med en gjennomsnittemperatur på 37-39C og dere finner også en rekke fine restauranter og spisemuligheter i området. Landskapet rundt er goldt og vulkansk, noe som gjør kontrasten med det melkeaktige, asurblåe vannet ekstra spesielt og helt trollbindende.  

  Reykjavík
  Beliggende sørvest på Island, offisielt grunnlagt i 1785, finner dere den sjarmerende hovedstaden, Reykjavik, som huser over halvparten av den av den islandske befolkning. Med et spennende kulturliv, flotte butikker og spennende arkitektur, er det mye å ta seg til. Et 'must' er å se den 74 meter høye Hallgrímskirken som anses som Reykjavíks kjennetegn. Er været klart, får man en spektakulær utsikt utover byen fra tårnet, og det er mulig å se hele veien til Snæfellsjökull.

  Overnatting: Hotell i Reykjavik 

 • Dag 2: Silver circle og Krauma geotermiske bad
 • Dag 3: Sørisland og isbretur
 • Dag 4: Hjemreise til Norge
Sjarmerende Reykjavik
Sjarmerende Reykjavik
Reykjavik med den imponerende Hallgrimmskirken i bakgrunnen
Reykjavik med den imponerende Hallgrimmskirken i bakgrunnen

Priser

Vi gjør oppmerksom på at prisene under er indikerte fra-priser, som betyr at de kan variere basert på bl.a. reiseperiode, bestillingstidspunkt, tilgjengelighet, valutakurser mm. Bestill et tilbud for å få spesifikke priser for akkurat deres reise.
Pris per person - fra kr.
Reiseperiode Mai
Delt dobbeltrom 12 198,-
Enkeltrom 14 948,-
Reiseperiode Juni - september
Delt dobbeltrom 14 198,-
Enkeltrom 19 048,-

Viktig om innreise til Island gjeldende fra 15. juni 2020. 

For innreise til Island kan dere velge å bli testet for COVID-19 ved ankomst til Island for å unngå 14 dagers karantene. Før avreise fra Norge skal alle reisende registrere seg på www.covid.is eller i app’en Rakning C-19. Formularen skal bl.a. utfylles med de land dere har besøkt /vært innom før ankomst til Island, samt adresser for innkvarteringer under oppholdet på Island. 

Ved ankomst på flyplassen eller i en havn på Island skal alle som er født før 2005 la seg teste. Testen koster 15.000 ISK (ca. 1000 NOK). Svaret blir sendt innenfor ca 24 timer til app'en Ranking C-19 eller på en sms. 

Hvis dere tester positivt skal dere i karantene i 14 dager. BENNS fralegger seg alt ansvar for eventuelle utgifter i forbindelse med karantene. BENNS kan heller ikke stilles til ansvar for erstatning for tapte reisedager. 

Les vennligst hele meddelelsen fra de islandske myndighetene her.

Tillegg per person for oppgradering av flyreisen:

Business Class: Fra 4.900 kr. pr. person

Hva er inkludert i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r inkl. skatter og avgifter
 • Busstransport fra flyplass til hotell t/r
 • 3 netter inkl. frokost på hotel i Reykjavik
 • Heldagstur: Silver Cricle og Krauma
 • Heldagstur: Sørkysten og Isbreetur
 • Inngang til den Blå Lagune
Prisen inkluderer ikke:
 • Reiseforsikring
 • Valgfrie utflukter
 • Eventuelle utgifter ifm. nye innreiseregler som følge av COVID-19 pr. 15. juni 2020
 • Vaksiner (Ta kontakt med din fastlege)
Mari Kasbo Stensrud

Skreddersy denne reisen

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy reisen etter dine ønsker og behov.

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: