23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om reisen

Det tradisjonelle færøyske kjøkken har gjennom århundrer utviklet seg på en helt egen og unik måte på grunn av Færøyenes isolerte beliggenhet langt ute i Nordatlanten. Det er enkelt og kompleks på sin egen måte og uten tvil utsøkt. 

Det hardføre klimaet er ikke velegnet til dyrking av korn eller en rekke grønnsaker. Dette har  ført til at det er naturlig å eksperimentere med lokaleråvarer som man finner på de 18 øyene.Vi ønsker dere velkommen til en reise med vekt på lokal matkultur, tradisjoner og en fantastisk natur. 

Ønsker du å toppe opplevelsen, så hvorfor ikke reservere bord på KOKS - den eneste restauranten på Færøyene med 2 Michelinstjerner. 

Pris per person - Fra kr 21 798,- Derfor skal du velge denne reisen:
 • 3 netter på 4-stjernes hotell i Torshavn inkl. frokost
 • Lunsj på Etika & middag på restaurant Áarstova
 • Den gamle bydel i Torshavn, Tinganes og Reyn
Få et tilbud Book et møte

Dagsprogram

Dette er kun et forslag til reiserute. Du kan selv velge reiselengde, overnatting og utflukter. I samråd med din reiseekspert finner vi den beste løsning og skreddersyr den eksakte reiseruten etter dine ønsker.

 • Dag 1: Avreise Norge og ankomst til Tórshavn

  I dag ankommer dere Vágar Lufthavn og kjøres til Færøyenes hovedstad, Tórshavn, hvor dere sjekker inn på hotellet. Dere har resten av dagen på egen hånd, men vi anbefaler å ta en tur rundt i byen for å bl.a. besøke en av de hyggelige cafeene. Her kan dere nemlig smake på øl fra et av de 2 lokale bryggeriene, Okkara og Føroya Bjór. Sistnevnte har fått en rekke utmerkelser og priser for deres utsøkte øl. 

  Hvis dere ankommer tidlig på dagen, er det tid til middag på restauranten KOKS, som byr på en gastronomiske mat opplevelse - Færøyenes eneste 2 stjerners Michelin restaurant (Må bestilles i god tid før avreise). 

  Tórshavn
  Som Færøyenes hovedstad, ligger Tórshavn på østkysten av hovedøya Streymoy. Byen går helt tilbake til 800-tallet da norske vikinger, som ville vekk fra det hardføre styret til Harald Hårfagre, valgte å bosette seg her og etablere sitt eget ting. På Tinganes, hvor tinget først ble etablert, finner man i dag det Færøyske tinget. Noe som er spesielt med Tórshavn er at byen ikke har vært gjennom noen større bybranner, som gjør at man kan finne en rekke hus som har sin historie fra 1500- og 1600-tallet. Byens havn er en travel en, og er preget av fiskeindustrien så vel som cruise- og fergetrafikk. Byen er preget av en variert arkitektur, og har et rikt kulturliv. 

  Overnatting: 4-stjernet hotell i Tórshavn 

 • Dag 2: Tórshavn
 • Dag 3: Tórshavn
 • Dag 4: Hjemreise Norge
Fisk som henger til tørk under en møne
Fisk som henger til tørk under en møne
Tórshavn, Færøerne
Tórshavn, Færøerne
Det færøske køkken

Priser

Vi skreddersyr reisen etter deres ønsker og behov. Dere bestemmer selv reiselengde, overnatting, utflukter og den eksakte reiseruten.
Pris per person - fra kr.
Reiseperiode April - september
Delt dobbeltrom 24 198,-
Reiseperiode Oktober - desember
Delt dobbeltrom 21 798,-

Retningslinjer for innreise til Færøyene gjeldende fra 27. juni 2020

Ved ankomst til Færøyene skal alle over 11 år testes for COVID-19. Testen koster ca 390 DKK på flyplassen og det anbefales at dere tar en ny test etter 6 dager. Etter at dere har tatt testen skal dere rett til hotellet og i selvkarantene, og det forventes at svaret på testen er klar allerede sent på ankomstdagen eller neste morgen.

BENNS fratar seg alt ansvar for evt. utgifter i forbindelse med karantene. BENNS kan heller ikke stilles til ansvar for erstatning av tapte reisedager.

Les vennligst hele meddelelsen fra de færøyske myndigheter her.

Hva er inkludert i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r inkl. skatter og avgifter
 • Transport flyplass Færøyene t/r
 • 3 netter på 4 stjernes hotell i Torshavn inkl. frokost
 • Lunsj på Etika og middag på Restaurant Áarstova
 • Sjåfør / guide, lunsj hos privat familie og middag på Barbara Fish House
Prisen inkluderer ikke:
 • Reiseforsikring
 • Drikkevarer
 • Valgfrie utflukter
 • Middag på KOKS
 • Eventuelle utgifter ifm. nye innreiseregler som følge av COVID-19 pr. 15. juni 2020
Mari Kasbo Stensrud

Skreddersy denne reisen

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy reisen etter dine ønsker og behov.

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: