23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Kombi-cruise med BENNS 

Hva er et kombi-cruise, og hvem passer dette for? Et kombi-cruise er en kombinasjon av et cruise og en reise med base på land. Det er skapt for dere som ikke vil reise med kompromiss. 

Hos BENNS spesialiserer vi oss både på cruisereiser og i rundreiser på land. Noen er interessert i det ene, mens noen liker bedre det andre. Men mange er interessert i begge reisetypene, og derfor har vi skapt det vi kaller for "kombi-cruise". Her får dere altså det beste fra to verdener!

Cruiset ligger fast – resten kan tilpasses

Med et kombi-cruise får dere et cruise som ligger fast med rute og periode for seilasen. Dette gjør vi for å sikre en veldig god pris, noe som er en av fordelene med denne reisetypen. Utover cruiset tilbyr vi noen ekstra opplevelser med utflukter både før og etter cruiset. Her vil dere typisk bo på et hotell i en eller flere byer, i nærheten av cruise-starten eller sluttstedet. Dere vil ha tid på egenhånd, og dra på utflukter med lokale guider.

All logistikk er derfor tatt hånd om, og dere kan bare lene dere tilbake, nyte turen og opplevelsene både før, under og etter cruiset. Det praktiske fikser vi.

Våre kombi-cruises her på hjemmesiden har en avreisedato fra Norge. Denne datoen er satt basert på hvordan våre rådgivere mener dere får det beste ut av oppholdet før/etter cruiset. Det er dog mulig å tilpasse denne delen, hvis dere har egne ønsker til arrangementene på land. Fortell oss om dette når dere bestiller et tilbud - så skreddersyr vi deres kombi-cruise.

Vi er alltid klare for å hjelpe dere med å skreddersy kombi-cruiset deres. Kontakt en av våre reiseeksperter og start planleggingen.

Nyt tilværelsen om bord på skipet
Nyt tilværelsen om bord på skipet
Bli med på kombicruise til Sydney i Australia
Bli med på kombicruise til Sydney i Australia
Opplev Hawaii både til vanns og til lands
Opplev Hawaii både til vanns og til lands
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: