23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Elvecruise

Bli med på et elvecruise med BENNS og få en helt unik opplevelse. Elvecruise er på vei til å bli en klassiker blant de som søker kultur og de som ønsker ro eller sosialt samvær med likesinnede, mens de mest fantastiske landskapene utfolder seg langs elvebredden.

Å reise på elvecruise er en opplevelse for livet. Elvecruisene begynner ofte på noen av de mest legendariske stedene i verden, hvor utflukter og natur kommer som perler på en snor mens skipene glir stille gjennom landskapet. Alt dette skjer mens maten serveres. Servicenivået om bord elvecruise er høyt og det er en ansatt for hver annen passasjer, som sørger for at turen blir en uforglemmelig opplevelse.

Elvecruise kan oppleves hvor som helst i verden der det er egnede elver. De klassiske rutene med elvecruise ligger vanligvis i Europa. Hvem har vel ikke hørt om et elvecruise på Rhinen og Mosel, på Donau eller kanskje et elvecruise på Volga-elven i Russland?

Etter hvert som flere og flere søker lenger og lenger bort for å oppleve det unike og eksotiske, er det også flere muligheter for elvecruise på noen av verdens største elver, som blant annet Mekong River i Asia.

Vi kan hjelpe deg med å skreddersy elvecruise etter dine ønsker og behov. Kontakt en av våre reiseeksperter, og start planleggingen.

Elvecruise på Mekong-floden
Elvecruise på Mekong-floden
Elvecruise på Rhinen og Mosel
Elvecruise på Rhinen og Mosel
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: