23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Stillehavet

Nyt livet til sjøs i sus og dus på BENNS' eksotiske cruise i Stillehavet. Lytt til bølgebrus, kjenn solen varme og nyt det fantastiske landskapet som seiler forbi. På et cruise i Stillehavet med BENNS kan du oppleve eventyrlige destinasjoner som Fransk Polynesia, Fiji, Cook Islands, Tonga og Samoa. 

Felles for Stillehavsøyene er at de alle byr på flott, uberørt natur, vakre tropiske sandstrender, samt spennende og litt annerledes by- og kulturopplevelser. Når skipet legger til kai på de forskjellige øyene er det helt opp til deg hva slags eventyr du vil begi deg ut på. 

Uansett om du ønsker fysisk aktivitet, strandliv og palmer, eller bare utforske den livlige atmosfæren i de mange spennende byene, så er alt mulig på et cruise i Stillehavet. Bare transporten mellom de forskjellige øyperlene er verdt reisen i seg selv. Gi deg selv en opplevelse for livet på BENNS' cruise i Stillehavet.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy ditt cruise i Stillehavet. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Cruise i Stillehavet
Cruise i Stillehavet
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: