23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Dra på cruise i Middelhavet

Drømmer du om å utforske forskjellige byer, nydelige strender, historiske severdigheter og vakker natur på ferien din? Da er et cruise i Middelhavet det rette valget for deg!

Middelhavet er et populært reisemål, og det er lett å forstå hvorfor. På et cruise i Middelhavet får du alltid muligheten til å besøke flere europeiske land på én reise. Et cruise i Middelhavet kan inkludere stopp i land som Italia, Hellas, Spania og Frankrike, med mulighet til å utforske en rik historie og kultur i ikoniske byer som Roma, Athen, Barcelona og Marseille.

Et cruise i Middelhavet er også et ideelt valg for første gangs cruisere. Her får man en flott følelse av hva det innebærer å være på cruise. 

Når du bestiller cruiset i Middelhavet gjennom oss, er fly og hotellovernatting vanligvis inkludert. Vi gjør alt vi kan for at cruiset ditt skal være så behagelig som mulig, slik at du bare kan lene deg tilbake og glede deg til en uforglemmelig ferie.

Opplev Venezia, Italia på et cruise i Middelhavet
Opplev Venezia, Italia på et cruise i Middelhavet
Opplev Roma, Italia på et cruise i Middelhavet
Opplev Roma, Italia på et cruise i Middelhavet

Hvorfor ta et cruise i Middelhavet?

 • Få både opplevelser og avslapning på ferien din
 • Utforsk historiske byer som Roma, Barcelona og Athen
 • Slapp av på vakre strender langs kysten av land som Spania, Frankrike og Italia
 • Utforsk fantastisk natur på greske øyer som Santorini og Rhodos
 • Smak på Middelhavets kjøkken, som inkluderer fersk sjømat, hjemmelaget pasta og ferskt brød i forskjellige varianter

Slik kan BENNS hjelpe med cruiset ditt i Middelhavet:

 • Vi tilbyr cruises i Middelhavet for enhver smak
 • Vi samarbeider med flere anerkjente rederier
 • Vi booker plass på faste datoer og sikrer deg dermed en god pris på hele reisen
 • Få tryggheten ved å reise i gruppe, hvor du reiser med andre danske gjester
 • Individuell frihet til å være deg selv om bord på skipet
 • Vi tar oss av alt fra fly og hotell til drikkepakker, slik at du bare kan lene deg tilbake og nyte cruiset!
Opplev Marseilles, Frankrike på et cruise i Middelhavet
Opplev Marseilles, Frankrike på et cruise i Middelhavet
Opplev Alexandria, Egypt på et cruise i Middelhavet
Opplev Alexandria, Egypt på et cruise i Middelhavet

Hvordan velger jeg det rette cruiset?

Når du har bestemt deg for å ta et cruise i Middelhavet, er det på tide å velge det rette cruiset for deg. Er du usikker på hvilket cruise du skal velge?

Når det gjelder å velge et cruise i Middelhavet, er det lurt å starte med å vurdere forskjellige faktorer som rute, rederi og skip. Kanskje det er et bestemt land eller en by du alltid har drømt om å besøke? Eller kanskje du vil reise med barn, og derfor er det viktig å ha familievennlige aktiviteter om bord?

Det er også viktig å ta budsjettet ditt for reisen i betraktning. Mange av rederiene vi samarbeider med, tilbyr fantastiske cruises i Middelhavet som passer forskjellige budsjetter. På den måten er det noe for enhver smak og lommebok.

Vi er alltid klare til å hjelpe deg med å skreddersy cruiset ditt i Middelhavet. Kontakt en av våre reiseeksperter, og start planleggingen.

Velg blant flere seilruter på cruiset

Middelhavet byr på et utvalg av fantastiske seilruter og populære destinasjoner i Europa. Seilrutene er vanligvis delt inn i det vestlige Middelhavet og det østlige Middelhavet, og tilbyr alle destinasjoner med vakker natur, nydelige strender, historiske severdigheter og sjarmerende byer.

I Middelhavet kan du ta cruises med Norwegian Cruise Line, Costa Cruises, Celebrity Cruises, MSC Cruises og Royal Caribbean. Alle rederiene tilbyr cruises med flere forskjellige destinasjoner.

Spørsmålet er bare hva du vil oppleve på cruisereisen din?

Opplev det greske øyhavet på cruise i Middelhavet
Opplev det greske øyhavet på cruise i Middelhavet

Cruise i den vestlige delen av Middelhavet

Avhengig av hvilket rederi du velger, kan et cruise i det vestlige Middelhavet inkludere stopp i land som Spania, Frankrike og Italia, med historiske byer som Barcelona, Palma de Mallorca, Roma, Napoli, Palermo, Marseille og Venezia.

Destinasjonene i det vestlige Middelhavet er vanligvis kjent for å ha spennende storbyer som er fylt med kultur og historie. Byene tilbyr derfor også historiske severdigheter for enhver smak. I tillegg har det vestlige Middelhavet mange hvite sandstrender, spesielt langs kysten av land som Spania, Frankrike og Italia.

Noen cruises kombinerer også en reise til det vestlige Middelhavet med en reise til Atlanterhavet. En slik reise kan inkludere fantastiske besøk på øygrupper som Azorene og Madeira i Portugal, samt de kanariske øyene i Spania.

 Opplev Barcelona, Spania på et cruise i Middelhavet
Opplev Barcelona, Spania på et cruise i Middelhavet

Cruise i den østlige delen av Middelhavet

Et cruise i det østlige Middelhavet kan inkludere stopp i land som Italia, Hellas, Egypt og Tyrkia. I tillegg er det østlige Middelhavet også svært populært for sitt greske øyrike, som inkluderer øyer som Santorini, Mykonos, Rhodos, Kreta og Korfu, hvor mange rederier også seiler til.

Mens det vestlige Middelhavet er kjent for sine spennende storbyer, tilbyr det østlige Middelhavet i større grad vakker natur, preget av nydelige kystlinjer, dramatiske fjell og frodige landskap på flere av destinasjonene. Spesielt i Hellas og på de greske øyene som Santorini, Mykonos og Kreta, kan man finne fantastiske omgivelser og betagende landskap. Her vil du også oppleve en fantastisk kultur.

Opplev Santorini, Hellas på et cruise i Middelhavet
Opplev Santorini, Hellas på et cruise i Middelhavet
På cruise i Middelhavet med MSC Lirica
På cruise i Middelhavet med MSC Lirica

Velg skipet som passer for deg

På samme måte som det er et utall destinasjoner og reiseruter, er det også en lang liste over forskjellige rederier og skip som seiler til Middelhavet. Drømmer du om et cruise fullt av luksus for to? Eller er det hele familien som skal dra på en uforglemmelig ferie sammen? Uansett hvordan cruiset ditt til Middelhavet skal være, finner vi en løsning som passer for deg.

Vi samarbeider med en rekke anerkjente rederier som tilbyr cruises i Middelhavet, og som alle gir unike opplevelser til sjøs. Blant disse rederiene finner du:

Norwegian Cruise Line

Costa Cruises

Celebrity Cruises

MSC Cruises

Royal Caribbean

Explora Journeys

Disse rederiene tilbyr et bredt utvalg av skip og har noen av de største skipene i verden - alle med forskjellige egenskaper og kvaliteter. Skipene spenner fra mindre luksusskip til store, moderne skip med fasiliteter som teatre, bassenger, restauranter, kasinoer og mye mer. Alle legger også stor vekt på å gi gjestene en minneverdig og behagelig opplevelse om bord på cruiset. Dette inkluderer høy servicekvalitet, spennende underholdning, kulinariske opplevelser og forskjellige utflukter til land.

Våre cruiseeksperter kan hjelpe deg med å velge riktig skip for deg.

Hva koster et cruise i Middelhavet?

Mange har en oppfatning av at cruises er dyre. Imidlertid finnes det i dag en rekke forskjellige cruises - alt fra budsjettvennlige cruises til mer luksuriøse alternativer, noe som betyr at det er noe for enhver smak og lommebok. For deg som søker en mer eksklusiv opplevelse, finnes det for eksempel rederier som Celebrity Cruises og Explora Journeys, mens Costa Cruises og MSC Cruises tilbyr mer budsjettvennlige alternativer. Royal Caribbean og Norwegian Cruise Line ligger et sted mellom når det gjelder pris og fasiliteter.

Prisen på et cruise i Middelhavet avhenger imidlertid også av ruten du vil på, og hvilken type lugar du ønsker. For eksempel er det mer prisvennlig å velge en innvendig lugar enn en utvendig lugar. Du har også muligheten til å legge til ekstratjenester som drikkepakke eller utflukter til reisen din, noe som også påvirker prisen. Heldigvis har et cruise i Middelhavet fordelen av at du ikke trenger å reise langt for å komme til startstedet.

Seil med Explora Journeys på cruise i Middelhavet
Seil med Explora Journeys på cruise i Middelhavet
Fast pris, fast avreise - hva er det?
Fast pris, fast avreise - hva er det?

Fast pris, fast avreise

Mange av våre cruises i Middelhavet faller inn under vårt eget reisekonsept "Fast pris, fast avreise". Dette reisekonseptet, som kun BENNS tilbyr, er rettet mot reiselystne dansker som ønsker både individuell fleksibilitet og muligheten for sosialt samvær med andre under reisen.

"Fast pris, fast avreise"-konseptet skal grunnleggende sett sees som en mellomting mellom en gruppereise og en individuelt tilpasset reise. En av de store forskjellene i forhold til "normale" gruppereiser er at på våre cruises er det ikke inkludert en reiseleder til/fra Danmark. Til gjengjeld sørger våre lokale representanter for at du blir transportert trygt fra A til B under reisen. Dermed kan vi sikre dere en lavere pris. Det samme gjelder for våre cruises i Middelhavet.

Konseptet vårt kombinerer dermed på best mulig måte fordelene med gruppereiser med den individuelle friheten til en skreddersydd reise.

Reiseekspert Mathilde kan skreddersy din cruisereise i Middelhavet

Interessert i et cruise?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge ditt cruise i Middelhavet!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: