23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Send reiseforespørsel

En reise til Rwanda, med sitt vakre landskap og gripende historie, er en unik opplevelse i seg selv. Landet har en stor og variert fauna, og flora, mye på grunn av sin fruktbare jord og frodige natur som bidrar til gode levevilkår for store dyreflokker. Rwanda er spesielt kjent for sine fjellgorillaer, som er en truet art, og kun finnes i Uganda, Kongo og Rwanda. 

Rwanda er det landet i Afrika med høyest befolkningstetthet, men også det landet hvor det grusomme folkemordet fant sted i 1994. I dag har heldigvis Rwanda, med rakettfart, utviklet seg til et land i en rivende positiv utvikling. Utlandet pumper penger i Rwanda, som nå tilbyr en nærmest perfekt infrastruktur, lekre hoteller og sublime safari-lodges, kombinert med en naturopplevelse man bare kan drømme om.

Virunga og gorillasafari

Det er området ved Virungafjellene i Volcanoes National Park som trekker gjester til landet, da det er her at man kan oppleve de utrydningstruede fjellgorillaene. Disse kjempene og dette området ble verdensberømt på grunn av boken og filmen "I gorillaens rike" - en sterk fortelling om Dian Fosseys skjebnesvangre kamp for gorillaene. Opplevelsen av disse gigantiske og veldig fascinerende skapningene er lett tilgjengelig i Rwanda.

Volcanoes National Park

Volcanoes National Park er Afrikas eldste nasjonalpark og rommer hele 4 ruvende vulkaner og er et storslått og fortryllende syn i all sin naturlige storhet. 

Parken ble i utgangspunktet etablert i et lite område rundt vulkanene Karisimbi, Mikeno og Visoke, for å beskytte fjellgorillaene som var utryddelsestruet som følge av krypskyting. Utover å være hjemstedet for gorillaene er det flere andre gode grunner til å besøke området. Her finnes bl.a. også den sjeldne gylne apekatten.

I tillegg til de sjeldne dyrene, er naturen i seg selv helt fantastisk. I området er det flere gode fot- og fjellturer som gir mulighet til å komme seg rundt i det frodige og vakre landskapet, hvor man kan nyte synet av vulkanene fra flere flotte utsiktspunkt. Rwanda er rett og slett en sjelden safari – og naturopplevelse du ikke bør gå glipp av. 

Rwanda Akagera National Park

Rwanda Akagera National Park, et savanne-område i Victoria Basin nord-øst i landet, Rwandas største safariområde selvom størrelsen har blitt redusert med over 60 % de siste 10 årene. Men parken har allikevel klart å opprettholde en av de lengste artslistene av alle vernede områder i Afrika med over 525 registrerte arter.

Høydepunkter i Rwanda

  • Trekking etter fjellgorillaen
  • Den sjeldne gylne apekatten
  • Volcanoes National Park

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Rwanda. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

I Rwanda kan man få øye på Kjempeturakoen - Reiser til Rwanda
I Rwanda kan man få øye på Kjempeturakoen - Reiser til Rwanda
Landet er kjent for sine vakre og sjeldne fjellgorillaer - Reiser til Rwanda
Landet er kjent for sine vakre og sjeldne fjellgorillaer - Reiser til Rwanda
Et perfekt sted for fjellturer - Reiser til Rwanda
Et perfekt sted for fjellturer - Reiser til Rwanda
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Rwanda

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Rwanda

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: