23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Storbyferier er alltid fylt med kulturelle, historiske og kulinariske opplevelser - uansett om du drar på en langweekend-tur, eller velger å oppleve én eller flere byer på en lengre ferie. Vi har gode tilbud på storbyferier til utallige destinasjoner over hele verden som venter på å bli utforsket av deg. 

Storbyreiser – Noe for enhver smak

Enhver storby har sine egne unike attraksjoner og opplevelser å tilby hvis du er interessert i teater, musikk, historie eller bare ønsker å gå på oppdagelsesferd i nye gater og kjenne på atmosfæren. Ta med din kjære på en romantisk båttur gjennom Amsterdams kanaler, handle til både kortet og lommeboken "går varm" i New York, spis deilig pizza al taglio ved Campo de' Fiori i Roma, eller la deg fengsle av Antoni Gaudís fascinerende arkitektur i Barcelona.

Kombinér strandferie med kulturelle opplevelser i verdens storbyer

Sammenlignet med en charterferie vil du på en storbyferie få oppleve flere kulturelle attraksjoner, da de store byene som oftest er sentrum for kultur, kunst og politikk. Dessuten tilbyr flere storbyer også avslapning på solfylte strender, slik som sjarmerende Lisboa i Portugal, vakre Sydney i Australia, eller MiamiUSA med sine palmekledde gater. 

Storbyferie med barn – Noe for alle aldre

Store som små vil kunne finne flere spennende aktiviteter og underholdning på en storbyferie. I New York kan barna leke i Central Park, besøke barnevennlige museer, slik som Children's Museum Of Manhattan og hilse på alle verdens dyr i Bronx Zoo. Men det er en lang flytur til New York, som kan være krevende for de minste barna. 

Man behøver heldigvis ikke å reise langt for å dra på en barnevennlig storbyferie, men for eksempel bare over grensen til Sveriges hovedstad, Stockholm. Her kan barna bli kjent med alle de kjente karakterene i Astrid Lindgrens verden på museumet Junibacken, slik som Pippi Langstrømpe og Emil. Andre familieaktiviteter i Stockholm finner man på Djurgården. Her er fornøyelsesparken Gröna Lund og det levende museet Aquaria, hvor barna kan oppleve livet i regnskogen, det tropiske havet og se fargerike korallrev.  

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din storbyferie. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Stockholm er en hyggelig by å besøke for en kort helgetur, spesielt med barna - Storbyferie
Stockholm er en hyggelig by å besøke for en kort helgetur, spesielt med barna - Storbyferie
Roma er også en fantastisk by å reise til på storbyferie
Roma er også en fantastisk by å reise til på storbyferie