23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
Benns.Tours.ExpiredTours.PopUpText
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Storbyferier er alltid fylt med kulturelle, historiske og kulinariske opplevelser - uansett om du drar på en langweekend-tur, eller velger å oppleve én eller flere byer på en lengre ferie. Vi har gode tilbud på storbyferier til utallige destinasjoner over hele verden som venter på å bli utforsket av deg. 

Storbyreiser – Noe for enhver smak

Enhver storby har sine egne unike attraksjoner og opplevelser å tilby hvis du er interessert i teater, musikk, historie eller bare ønsker å gå på oppdagelsesferd i nye gater og kjenne på atmosfæren. Ta med din kjære på en romantisk tur til San Francisco, handle til både kortet og lommeboken "går varm" i New York, spis lekre thailandske retter i Bangkok eller nyt den eksotiske luksusen i Dubai.

Kombinér strandferie med kulturelle opplevelser i verdens storbyer

Sammenlignet med en charterferie vil du på en storbyferie få oppleve flere kulturelle attraksjoner, da de store byene som oftest er sentrum for kultur, kunst og politikk. Dessuten tilbyr flere storbyer også avslapning på solfylte strender, som for eksempel i vakre Sydney i Australia, eller MiamiUSA med sine palmekledde gater. 

Storbyferie med barn – Noe for alle aldre

Store som små vil kunne finne flere spennende aktiviteter og underholdning på en storbyferie. I New York for eksempel, kan barna leke i Central Park, besøke barnevennlige museer, slik som Children's Museum Of Manhattan og hilse på alle verdens dyr i Bronx Zoo.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din storbyferie. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Miami og Florida er en ypperlig destinasjon for familien - Storbyferie
Miami og Florida er en ypperlig destinasjon for familien - Storbyferie
Roma er også en fantastisk by å reise til på storbyferie
Roma er også en fantastisk by å reise til på storbyferie
Reis til New York - en opplevelse for livet
Reis til New York - en opplevelse for livet
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din storbyferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din storbyferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: