23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Skreddersydde gruppereiser

Opplev utrolige destinasjoner med innholdsrike dager med de menneskene dere ønsker å reise sammen med. Vi tilbyr en rekke former for gruppeturer for den gruppen dere helst ønsker å reise sammen med. 

Dra på spennende, innholdsrike, spektakulære og avslappende turer med en større, samlet gruppe. Enten det er lag og foreninger som idrettsforeningen, korpset eller koret, eller vennegruppen eller hele storfamilien. Våre reiseeksperter kan hjelpe dere med å sette sammen utrolige reiser til utallige destinasjoner. 

Temareiser

En temareise kan være så mangt, her er det bare fantasien som setter en stopper! Uansett om det er en firmatur eller en gruppetur for storfamilien eller den lokale musikkforeningen, så kan vi skreddersy reisen for et spesifikt tema eller interesseområde, hvis det er ønskelig. 

Det kan for eksempel være vinturer og ølturer, fotturer eller kajakkpadling, eller en tur med fokus på mat, arkitektur, historie eller musikk. Vi hjelper dere å sette sammen et program som inkluderer både fly, transport, overnatting, utflukter og aktiviteter. 

Hvis dere for eksempel er en gruppe på 10 personer eller flere, som ikke hører til noen organisasjon eller firma, så hjelper vi dere gjerne uansett. Vi setter sammen reisen for dere enten om det er vennegjengen eller storfamilien som skal på tur. 

Vi i BENNS er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy opplegget for deres gruppereise i utlandet. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev verden sammen - Private gruppereiser
Opplev verden sammen - Private gruppereiser
Bare fantasien setter grenser for hvor dere kan reise sammen
Bare fantasien setter grenser for hvor dere kan reise sammen
Dra på skreddersydde gruppeeventyr
Dra på skreddersydde gruppeeventyr
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din gruppereise

Skreddersy din gruppetur med familie og venner

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din gruppereise

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: