23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

En nydelig turkis lagune og ruvende vulkaner som stiger opp i det fjerne – InterContinental Tahiti Resort & Spa er det perfekte utgangspunktet for din ferie på Fransk Polynesia.

En tropisk stillehavsdrøm

Resortet ligger på hovedøya, kun to kilometer fra flyplassen og byens shoppingsteder. Her blir du tatt imot av en frodig tropisk hage på 25 hektar, omgitt av det innbydende havet. Stedet tilbyr blant annet bungalows bygget over vannet og rom med utsikt til lagunen eller hagen. Dette er rett og slett et ferieparadis!

Feriestedet har to nydelige evighetsbasseng, omkranset av fargerike planter og høye palmer. Resortet byr på et stort utvalg av aktiviteter og fasiliteter, med lokale restauranter og pulserende tropiske barer. Slapp av i lobbybaren med en god drink, nyt en romantisk middag på Le Lotus Overwater Restaurant, eller beveg deg til rytmene på Tiki Bar. Ikke minst må du unne deg en magisk spabehandling!

Stilfulle rom

InterContinental Tahiti Resort & Spa har hele 246 luftige rom med en polynesisk atmosfære – perfekt for en avslappende ferie. Alle rommene har aircondition samt balkong eller terrasse, bad med dusj og badekar, hårføner, TV, safe, minibar og mye mer.

Les mer om Fransk Polynesia her

Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Fransk Polynesia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Fransk Polynesia

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: