23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Om hotellet

The Betsy South Beach er et flott boutique hotell på South Beach, og i 2017 kom det med i reisemagasinets Condé Nast Travellers Gold list. Hotellet er kjent for å være 'a hotel with a heart'. Betsy South Beach har nylig gjennomgått en større utvidelse så i dag kan hotellet tilby 130 flotte rom i ulik karakter.

Fasiliteter på rommet

  • Marmorbad
  • Romslig walk-in dusj
  • Speil på badet med innebygget LCD TV
  • Minibar
  • Høyhastighets wifi

Betsy South Beach ligger på historiske Ocean Drive og direkte ut til South Beach. Hotellets avslappende og tropiske innredning er med på å skape en aura av tidløs luksus. De tilbyr utrolig god service, utsøkte fasiliteter, en restaurant i verdensklasse og en unik fremvisning av kunst og kultur.

Fra toppen av Betsy South Beach er det en nydelig utsikt til Miami og Atlanterhavet, og det er også et svømmebasseng der oppe. I tillegg kan man i Wellness Garden prøve et stort utvalg med spa-behandlinger og yoga. Hotellet har et privat strandområde med service, et 24 timers fitness senter, lobby og flere barer, inkludert en espressobar. Hele året er det også live jazzmusikk på hotellet.

Hotellet har et helt unikt mantra og er dedikert til 'PACE' programmet (Philanthropy, Arts, Culture & Education) og forsøker å inkludere disse elementene i helhetsopplevelsen til gjestene når de er på hotellet.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til USA

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til USA

Vis resultater for: