23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
Benns.Tours.ExpiredTours.PopUpText
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Oppfyll drømmen og dra på en motorsykkelferie med BENNS. Opplev den ultimate følelsen av frihet; kjenn vinden i håret og se vakre landskap passere forbi, mens du kjører motorsykkel på verdens landeveier.  

MC-tur = Fart og spenning

En motorsykkelferie er synonymt med fart og spenning. På en motorsykkel har du mulighet til å suge til deg alle inntrykk langs veien og gjøre stopp underveis, hvor man kommer tett på lokal kultur og vakker natur. Ønsker du selv å bestemme rute, tempo og destinasjon, er dette er den perfekte reiseformen for deg! Vi står alltid klar til å hjelpe deg med å skreddersy din drømmefeire på to hjul. 

MC-reiser –  Reis alene, eller sammen med et reisefølge

Opplevelser vil man som oftest dele med andre. På mange av våre motorsykkelferier kjører du sammen med et reisefølge og en erfaren guide. Dette gjør at ferien blir et hyggelig og sosialt eventyr med trygge rammer. 

Leie av motorsykkel - Velg fra øverste hylle

Gjennom BENNS er leie av motorsykkel og organiserte motorsykkelferier mulig på flere spennende destinasjoner. Vi tilbyr motorsykkelleie i både USA og Canada, hvor du kan velge mellom merkene Harley Davidson, Honda og BMW.

Motorsykkelferie i USA og Canada

Ta på deg solbrillene, sett deg godt til rette på en klassisk Harley Davidson og rull ut på de langstrakte, amerikanske «highways». I USA vil du garantert få oppleve fantastiske og varierte landskap når du kjører fra en ende til en annen. Eller sug til deg naturens skjønnhet og trekk frisk luft ned i lungene, mens du beveger deg på to hjul gjennom de enorme canadiske skogene, med storslåtte og snøkledde fjelltopper som bakgrunnsteppe. Uansett hvilken motorsykkelferie du velger, kan du legge hverdagen til side og kjøre ut mot horisonten. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din motorsykkelferie. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Kjør sammen eller på hver deres motorsykkel - Motorsykkelferie
Kjør sammen eller på hver deres motorsykkel - Motorsykkelferie
Vær i ett med naturen på landeveien - Motorsykkelferie
Vær i ett med naturen på landeveien - Motorsykkelferie
Reis langs kysten i California - Motorsykkelferie
Reis langs kysten i California - Motorsykkelferie
Opplev fantastisk natur på veien - Motorsykkelferie
Opplev fantastisk natur på veien - Motorsykkelferie
Reiseekspert Tor Arne kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din motorsykkelferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din motorsykkelferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: