23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Saint Lucia er et ekstraordinært sted – en tropeøy i Karibien preget av en uspolert naturskjønnhet, kombinert med ekte, karibisk sjarme. Over bakken ruver de majestetiske fjellene og landemerket, pitonene. I tillegg til de eksotiske sandstrendene, venter det på en reise til St. Lucia utallige eventyrlige opplevelser.  Kort oppsummert er St. Lucia er en karibisk destinasjon for reisende som ønsker både eventyr og avslapning på én og samme ferie.

Fauna, flora og strender i verdensklasse

Så langt øye rekker fra tvillingfjellene, "The Pitons", kan man se den grønne og frodige regnskogen, blandet med fargerike, tropiske blomster og et rikt dyreliv. I tillegg er regnskogen omkranset av innbyende sandstrender, svarte som hvite, hvor det turkisblåe havet stråler i bakgrunnen. Den karakteristiske svarte sanden kommer av den ovale øyas vulkanske fortid.

Alle strendene på øya, også de som ligger ved de store resortene, er åpne for offentligheten. Strendene på øyens vestkyst møter Det karibiske hav, perfekt for dem som ønsker å sole seg og prøve forskjellige vannsportaktiviteter. Det er også her man finner øyas snorkleparadis; korallrevene ved Anse Chastanet. På østkysten møter strendene det urolige Atlanterhavet, noe som gjør området til det optimale stedet for surfing. I tillegg til Anse Chastanet, kan vi anbefale disse strendene:

  • Reduit Beach –en av øyas lengste strender. 
  • Jalousie Beach – hvit sandstrand, krystallklart vann og perfekt beliggenhet mellom Piton-fjellene.
  • Pigeon Island National Park – vakkert, stille og nesten uberørt. Her kan man også besøke et mini-museum, samt klatre opp på et flott utsiktpunkt hvor du får se de historie ruinene til Fort Rodney og øya Martinique i horisonten.

Reisetips på St.Lucia

Små, pittoreske og fargeglade landsbyer langs kysten vitner om den kulturelle miksen som har formet øya gjennom århundrer, en spennende blanding av engelsk, fransk og kreolsk kultur. Se også frem til historiske byer og en gjestfrihet utover det vanlige. 

Fargerike fiskerlandsbyer og øyas hovedstad

Et besøk til de to små fiskerlandsbyene Anse la Raye og Canaries skaper rammene for en reise inn i en helt unik atmosfære. Her kan du oppleve en av St.Lucias særegne tradisjoner; fisking i «dug-out»-kanoer. En annen sjarmerende fiskerlandsby er Gros Islet, som hver fredag forvandler seg til en fargerik karnevalscene.

St. Lucias hovedstad, Castries, er en travel by med mange og forskjellige historiske severdigheter, samt gode muligheter til shopping - spesielt på byens markeder. En av Castries mange severdigheter er den vakre, dekorerte katedralen fra 1897; «The Cathedral Basilica of the Immaculate Conception» i Derek Walcott Sqaure. Dette er den største kirken i Karibien. Rundt omkring i byen kan man også oppleve vakker arkitektur, for eksempel det sentrale biblioteket.

Reiser til Soufrière – St. Lucias gamle hovedstad

Øyas gamle hovedstad, Soufrière som ligger på vestkysten, er på mange måter mer interessant og autentisk enn Castries. Den ble etablert under St. Lucias franske kolonitid – før engelskmennene tok over makten. Byen ligger på vestkysten og tilbyr mange attraksjoner, deriblant:

  • Tvillingfjellene The Pitons - Gros Piton og Petit Piton er to enrome vulkanplugger i sør av Sourfrière og står på UNESCOs verdensarvliste.
  • Sulphur Springs –Verdens eneste «drive-in»-vulkan, hvor man kan lære om vulkanens fascinerende geologi, samt oppleve varme kilder.
  • Soufrière Estete – Også kjent som Diamond Estate – Frankrikes kong Louis den XVI bygget et badehus til sine tropper ved de naturlige og mineralholdige fossefallene. Her kan du få deg et forfriskende bad.
  • Fond Doux Estate – En plantasje med luksushytter, hvor det fremdeles blir dyrket kakao
  • Lucias regnskog – Det er flere turstier i området som byr på flott utsikt, eksotisk dyreliv og nydelige fossefall, slik som Enbas Saut Falls
  • Anse Chastanet – Et resort med en vakker strand og korallrev, i tillegg til flere turstier langs kysten

Vi tilbyr hovedsakelig cruise i St. Lucia. Hvis du er interessert i cruise i Karibien, så ta kontakt med en av våre reiseeksperter.

Marigot Bay - Reiser til St.Lucia
Marigot Bay - Reiser til St.Lucia
Båtur forbi Pitonene - Reiser til St. Lucia
Båtur forbi Pitonene - Reiser til St. Lucia
Anse La Raye - Reiser til St. Lucia
Anse La Raye - Reiser til St. Lucia
Ansa Chastanet - Reiser til St. Lucia
Ansa Chastanet - Reiser til St. Lucia
"Drive-in"-vulkanen Sulphur Springs - Reiser til St. Lucia
"Drive-in"-vulkanen Sulphur Springs - Reiser til St. Lucia
Pigeon Island - Reiser til St. Lucia
Pigeon Island - Reiser til St. Lucia
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Karibien

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Karibien

Benns.EventWidget.Header

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: