23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Frodig regnskog, hvite sandstrender, reggaerytmer, palmesus og en fengslende kulturarv – hvis du reiser til Jomfruøyene kan du vente deg den tropedrømmen du alltid har sett for deg når noen sier «Karibien».

Jomfruøyene er en øygruppe som er delt mellom de De amerikanske Jomfruøyer, De britiske Jomfruøyer og De puertorikanske Jomfruøyer. Det er dog De amerikanske, tidligere kjent som Dansk Vestindia, som huser de kanskje mest populære feriedestinasjonene.

Dansk Vestindias kolonihistorie

De amerikanske jomfruøyers unike kultur og historie avspeiler både dansk, vestafrikansk, spansk, irsk og tysk innflytelse, da øyene helt siden slutten av 1400-tallet har vært bebodd av en rekke forskjellige folkeslag. De tre øyene St. Thomas, St. John og St. Croix var danske kolonier, fra slutten av 1600-tallet og helt frem til 1917, og bærer i dag preg av danske stedsnavn og dansk arkitektur noen steder. Selv om kolonihistorien er et mørkt kapittel for mange, da økonomien var hundre prosent basert på slaveri, er det en fengslende reise tilbake i tid å besøke øyene i dag.

St.Thomas, St. John & St. Croix i dag

St. John er den minste øya og uten tvil perlen blant De amerikanske Jomfruøyer. 60% av øya består av en fredet nasjonalpark. Her kan man gå i fantastiske naturrike omgivelser, fra subtropisk regnskog og ørkenaktige landskap, til tropiske frukttrær og fossefall, som ofte ender ved de vakre strendene. St. Thomas er ferieparadiset som tilbyr alt – fra flotte strender og shopping i hovedstaden Charlotte Amalie, til tropiske naturopplevelser og gamle danske kolonibygninger.

St. Croix er den største øya, og her vil man få oppleve en trollbindende natur, med kritthvite strender, frodig regnskog og en generell stor variasjon i naturen. Overalt kan man se gamle ruiner fra fortidens sukkerrørsplantasjer. Buck Island Reef National Monument på St. Croix byr på en av de beste stedene i verden til dykking og snorkling.

Vi tilbyr hovedsakelig cruise i Jomfruøyene. Hvis du er interessert i cruise i Karibien, så ta kontakt med en av våre reiseeksperter.

Prøv snorkling i det klare vannet- Reiser til Jomfruøyene
Prøv snorkling i det klare vannet- Reiser til Jomfruøyene
St Croix - Reiser til Jomfruøyene
St Croix - Reiser til Jomfruøyene
Cruz Bay i St. John - Reiser til Jomfruøyene
Cruz Bay i St. John - Reiser til Jomfruøyene
St. Thomas Beach - Reiser til Jomfruøyene
St. Thomas Beach - Reiser til Jomfruøyene
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Karibien

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Karibien

Benns.EventWidget.Header

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: