23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 09.00 - 15.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

I det nordlige Atlanterhavet ligger Bermuda, en liten karibisk juvel formet som en fiskekrok. På en reise til Bermuda kan du slappe av på vakre og rosa strender, innen du tar på snorkleutstyret og begir deg ut på et eventyr i alle regnbuens farger under vannoverflaten. Men også Bermudas mer urbane områder er en attraksjon i seg selv.

I hovedstaden Hamilton vil du få øye på flere pastellfargede bygninger mens du vandrer langs gatene. Man får nesten følelsen av at en befinner seg i en engelsk by, men temperaturen får det ikke helt til å stemme. Bermuda byr på en unik kulturell blanding av engelsk kolonitid, krydret med amerikansk, afrikansk, portugisisk og vestindisk innflytelse. Dette skaper selvsagt en atmosfære man finner få andre steder i verden.

Rosa strender

Ja, du leste riktig. Bermuda i Karibien er kjent for sine rosa strender. Denne spesielle fargen kommer av kjempesmå rosa korallpartikler som har blandet seg med strendenes hvite sand. Kan det bli mer romantisk? 

Bermuda er det optimale stedet for snorkling og dykking

Noe annet Bermuda er kjent for, er sitt krystallklare vann, og for å få en opplevelse utenom det vanlige trenger du bare en snorkel, dykkermaske og svømmeføtter.  Bestående av fortrinnsvis 138 koralløyer er Bermuda et snorkle- og dykkerparadis. Får nykommere er vannet ved de offentlige strendene et perfekt utgangspunkt.

Mange av hotellene som er plassert her vil gledelig låne deg snorkleutstyr og komme med tips til hvor du finner de beste skattene under vannoverflaten. Da kan du få øye på små fargerike fisker, slik som papegøyefisken og vakre koraller. Reiser du litt ut fra land er marinelivet mye mer variert og fargerikt. For de mer viderekomne kan vi anbefale Chuch Bay på sørsiden, vest for Fairmont Southampton Golf Club og Gibbs Hill Lighthouse.

Bermudas historie

Bermuda er oppkalt etter den spanske sjømannen Juan Bermúdez som rundt år 1505 oppdaget stedet i Atlanterhavet. Øygruppa ble først bosatt i 1609 av forliste engelske kolonister på vei til USA. 5 år senere ble Bermuda overgitt til den britiske kongen og er dermed Storbritannias eldste kronkoloni. Fra 1616 ble det innført slaver i Bermuda, og dette opphørte først i 1834. Fra 2002 har øya vært et selvstyrt britisk oversjøisk territorium.

I dag bor det her 65.000 innbyggere som hovedsakelig består etterkommere av slaver fra både Vestindia og Vest-Afrika, engelske bosettere, irske eventyrere, utviste nordamerikanske fanger og portugisiske emigranter.

St. George's og Hamilton 

Byen St. George's, oppkalt etter en engelsk helgen, var stedet engelskmennene først slo seg ned og ble Bermudas hovedstad i de første 200 år. I dag er St. George's som et levende bevis på byens særegne historie. Dette er den eldste og permanente engelske bosetningen i ”den nye verden”. Her kan du spasere rundt i små, svingete og brosteinsbelagte gater og nyte britisk koloniarkitektur, sjarmerende fontener og hager. På grunn av sine kulturelle skatter står St. George’s står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

I slutten av 1700-tallet ble Hamilton etablert og har siden 1815 vært Bermudas hovedstad. Dette er en virkelig vakker by med et internasjonalt snitt og huser flere historiske bygninger og kirker, i tillegg til museer, gallerier, butikker, parker og hager. Ikke minst har Hamilton en sjarmerende havnefront.

Det er flere spennende attraksjoner på denne 53,3 km lille øygruppa:

  • Golfbaner – Bermuda er et paradis for golfspillere. Sjekk blant annet ut Port Royal Golf Course, Mid Ocean Golf Club og Turtle Hill Golf Club.
  • Royal Naval Dockyard – Etter å ha tapt sine marinebaser i den amerikanske uavhengighetskrigen, flyttet britene hovedkvarteret for deres atlantiske flåte hit fra 1812 til 1957. De gamle lagerbygningene i kalkstein har blir gjort om til en turistattraksjon og kjøpesenter.
  • Bermuda Maritime Museum ved Royal Naval Dockyard.
  • Bermuda Aquarium, Museum and Zoo – En av Bermudas hovedattraksjoner. Her kan du oppleve mer enn tre hundre fugler, reptiler og pattedyr, samt 200 forskjellige fiskearter.
  • Undergrunnsgrottene Crystal og Fantasy
  • Gibbs Hill Lighthouse fra 1846– En av de første fyrhusene i verden som er laget av støpejern. Du kan gå opp de 180 trappetrinnene til observasjonsdekket rundt lampen og få en spektakulær utsikt over øya.

Les mer om Karibien her.

Vi tilbyr hovedsakelig cruise i Bermuda. Hvis du er interessert i cruise i Karibien, så ta kontakt med en av våre reiseeksperter.

Horseshoe Bay - Reiser til Bermuda
Horseshoe Bay - Reiser til Bermuda
St. Peter's kirken, St. George's - Reiser til Bermuda
St. Peter's kirken, St. George's - Reiser til Bermuda
Korallrev - Reiser til Bermuda
Korallrev - Reiser til Bermuda
Tobacco Bay ved St. George's - Reiser til Bermuda
Tobacco Bay ved St. George's - Reiser til Bermuda
Blå strandhus på påler - Reiser til Bermuda
Blå strandhus på påler - Reiser til Bermuda
Nær havnefronten i Hamilton - Reiser til Bermuda
Nær havnefronten i Hamilton - Reiser til Bermuda
Bermuda Maritime Museum ved Royal Naval Dockyard - Reiser til Bermuda
Bermuda Maritime Museum ved Royal Naval Dockyard - Reiser til Bermuda
Crystal Cave - Reiser til Bermuda
Crystal Cave - Reiser til Bermuda
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Karibien

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Karibien

Benns.EventWidget.Header

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: