Coronaviruset har fylt og fyller fortsatt mediebildet i stor grad i Norge og resten av verden. Ingen vet hvordan Coronasmitten utvikler seg i de kommende ukene og månedene, og derfor anbefaler vi at du følger Utenriksdepartementet og Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger.

Vi i BENNS har holdt og holder en tett dialog med dere og har fått bekreftet at dere er kjempeklare til at verden skal åpnes opp igjen og hvor utrolig mye dere har lyst å dra ut i den store, vide verden.

Vi får mange spørsmål fra våre kunder som skal ut å reise eller som planlegger en reise med oss. Vi har derfor samlet en rekke retningslinjer.

HAR DU BOOKET EN REISE?

  • Ved kjøp av pakkereise følger man pakkereiseloven. Her gjelder to betingelser, den ene for reiser de nærmeste 2 ukene og den andre for lengre frem. Les mer her

  • Hvis norske statsborgere nektes innreise, skal dette dekkes av reiseforsikringen. Er det deler av reisen din som ikke kan gjennomføres, så kontakt din reisekonsulent - så ser vi på mulighetene!

  • Hvis dere blir satt i karantene i utlandet er det viktig at dere har en reiseforsikring som dekker deg og din familie. Det anbefales å kontakte deres forsikringsselskap innen avreise, også med tanke på om dere blir satt i karantene innen avreise.

PLANLEGGER DU Å BOOKE EN REISE?

Ring og snakk med en av våre reisekonsulenter om mulighetene. Vi følger helt tett med på utviklingen for å kunne veilede dere best mulig i hvilke destinasjoner vi mener er realistiske å kunne reise til.

For å imøtekomme situasjonen tilbyr vi i den kommende periode fordelaktige og fleksible avbestillingsvilkår av reiser bestilt innen 30. september. Les mer her om trygghet i kjøpet.

Vi anbefaler at du kjøper en helårsreiseforsikring med avbestilling når du bestiller reisen, så fremt du ikke har en fullgod reiseforsikring.

Nyttige linker
UDs reiseinformasjon
Folkehelseinstituttet
Europeiske reiseforsikring
Generelle reisebetingelser i BENNS
Trygghet i kjøpet

Mens vi venter på en mer normalisert verden, er vi i full gang med å utvikle en rekke nye og spennende produkter som vi gleder oss til å presentere til dere løpende.

Du er også alltid velkommen til å kontakte oss hvis du ikke finner svar på dine spørsmål her på siden, enten på telefon 23 10 23 80 eller på mail salg@benns.no.

Takk for deres tillit, tålmodighet og forståelse i denne ekstraordinære situasjonen!