I 2019 begynte vi å tilby rundreiser i Asia med fast pris og fast avreise - bl.a. til nydelige Vietnam!
I 2019 begynte vi å tilby rundreiser i Asia med fast pris og fast avreise - bl.a. til nydelige Vietnam!

Hva er det og hva er fordelene ved konseptet?

Vi opplever at stadig flere av våre kunder etterspør reiser som kombinerer gruppereisenes sosiale fellesskap og trygget, med individuell frihet til å tilrettelegge dagens innhold og tempo. Til disse personene tilbyr vi det konseptet vi kaller 'fast pris, fast avreise' som er en mellomting mellom en gruppereise og en individuell, skreddersydd reise. 

Her har vi samlet de viktigste fordelene ved vårt 'fast pris, fast avreise'-konsept:

  • Reis på en fast dato til en fast pris - Vi booker fly, hoteller og på våre cruisereiser, lugarer i god tid på forhånd, som betyr at vi kan tilby deg en fast pris og en fast avreisedato ofte 6-9 måneder innen avreise. 
  • Alltid en god pris - Fordi vi booker mange ting i forkant kan vi ofte tilby en veldig god pris på disse reisene, selv midt i høysesongene!
  • Trygghet og sikkerhet på reisen - Vi kjenner alle følelsen av usikkerhet når man skal ut og reise og nettopp derfor kan det være avslappende å reise i en gruppe med likesinnede. Da unngår man f.eks. å stå alene på en flyplass i Kenya eller på et hotell i Malaysia. Dere blir også møtt av velkomstkomiteer på reisenes destinasjoner som sikrer at dere kommer dere fra sted til sted.
  • Komfort og bekvemmeligheter - Praktiske ting, som fly, transfer, overnatting osv., har vi nøye utvalgt på forhånd, så det eneste dere trenger å bekymre dere for er hva dere vil oppleve på reisen.  
  • Sosialt samvær - Om dere ønsker, har dere mulighet for sosialt samvær med de andre i gruppen
  • Individuell fleksibilitet og frihet til å selv bestemme - Dere har muligheten til å skreddersy store deler av det daglige programmet etter deres ønske, innenfor rammene av reisen. 

Her får man med andre ord de største fordelene med den tradisjonelle gruppereisen - som den faste prisen, en nøye planlagt reiserute med transport fra sted til sted, og ikke minst muligheten til å slå følge med andre reiseglade nordmenn. Forskjellen er kun at det ikke følger en reiseleder med på reisene i tillegg til at det ikke er 100% fastlagt dagsprogram på forhånd. Dette betyr at man har friheten til å tilrettelegge det meste av reisen selv og dermed ha tid til å oppleve den valgte destinasjon på egenhånd, uten at man mister tryggheten og det sosiale reisefellesskapet som man har på de klassiske gruppereisene. 

Vi tilbyr også konseptet på utvalgte safarireiser til både Kenya og Tanzania.

Hvem henvender konseptet seg til? 

Våre reiser, med fast pris og fast avreise, er tiltenkt voksne, reiselystne nordmenn som liker tanken på å reise med høy kvalitet til en fast, skarp pris og hvor man reiser sammen i en gruppe med andre nordmenn, men hvor det samtidig er plass til å selv dra på oppdagelsesferd. Med andre ord er det for de som liker å ha det trygt, sosialt og fritt på samme tid.  

Hvordan foregår disse reisene?

Dere reiser fra Norge i samlet flokk. Når dere ankommer destinasjonen blir dere mottatt på flyplassen av en lokal BENNS-representant, som sikrer at dere kommer dere trygt og sikkert avsted videre. All transport foretas sammen med de andre i gruppen og dere sjekker inn på de samme hotellene. Når dere vender nesen hjemover mot Norge, har vi sørget for fellestransport til den gjeldende flyplass hvor dere flyr hjem med gruppen.  

Som regel inkluderer vi en enkelt utflukt på reisene som foretas i fellesskap med gruppen og en lokal guide. De dagene det ikke er planlagt noen aktiviteter, har dere fritt fram til å selv tilrettelegge tiden og utforske på egenhånd. Til slutt på reisen inkluderer vi som regel noen dagers badeferie på nøye utvalgte destinasjoner. Vær oppmerksom på at det som utgangspunkt ikke er inkludert en badeferie på våre cruisereiser, men dette eller f.eks. en storbyferie, kan naturligvis, om ønskelig, kjøpes på individuell basis. 

 

Vi har mange år tilbudt konseptet på våre cruisereiser.

På hvilke reisetyper tilbyr vi konseptet?

Vi har faktisk tilbudt vårt 'fast pris, fast avreise'-konsept i en del år, men fordi vi opplever en økende interesse for denne type reiser, har vi i de senere år begynt å utforske mulighetene for å utvide tilbudet. Inntil videre tilbyr vi reiser med fast pris og fast avreise innenfor følgende reisetyper:

Særlige vilkår for reisene

For at vi kan gjennomføre disse reisene skal det som utgangspunkt være minimum 10 reisende i gruppen. Skulle vi stå i den uheldige situasjon at vi ikke har 10 deltagere, vil vi alltid forsøkte å finne en alternativ løsning, hvor endringer i f.eks. fly kan forekomme. I ytterst sjeldne tilfeller kan reisen bli annullert og dette vil i så fall bli meddelt senest 2 måneder før avreise. 

Er du interessert i å høre mer om vårt 'fast pris, fast avreise'-konsept eller sitter du med spørsmål til ovenstående, er du mer enn velkommen til å kontakte oss

 

Reiser med fast pris & fast avreise -få både gruppereisens fordeler og god tid til å skape minner på egenhånd.
Reiser med fast pris & fast avreise -få både gruppereisens fordeler og god tid til å skape minner på egenhånd.