23 10 23 80
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Selvom London kun inneholdt sine mest kjente landemerker - Buckingham Palace, Big Ben, The Tower of London - ville byen fortsatt vært rangert som en av verdens mest populære reisemål. Men London er så mye mer enn det. London er også bobbies, røde dobbeltdekkerbusser, et hav av svarte paraplyer og en enestående videreføring av mer enn 2000 års historie - i dag en hyper moderne by, som fortsatt er nært knyttet til sin historie. 

Mange muligheter

London er en by som elsker å bli utforsket, og som tiltrekker sine besøkende med fantastiske museer, kongelig pomp og prakt og 1001 historiske opplevelser. Hvis man for et øyeblikk ignorerer regnet, de mange menneskene og de høye prisene, hva er det som egentlig gjør London så uimotståelig?

En multikulturell storby

London er en kulturell smeltedigel og, sannsynligvis, verdens mest mangfoldige by. En tredjedel av byens innbyggere er født utenfor England, og det snakkes totalt mer enn 300 forskjellige språk. Et så stort kulturelt mangfold gjør også at alle føler seg velkomne her, og gir byen en varm atmosfære av toleranse. London er samtidig en av Europas største byer, og er veldig langt fremme kulturelt sett, både innenfor gastronomi, musikk, teater, mote og poesi - noe som resten av verden både misunner og lar seg inspirere av. 

5 Must-sees i London

Rekken av attraksjoner er uendelig lang, men her er en forsmak på de mest vesentlige ting man bør oppleve/besøke under et opphold i London:

Westminster Abbey

Byens ikoniske katedral hvor mange store statsmenn ligger begravet, og som i dag er rammen for mange begivenheter, som brylluper og begravelser.

Tower of London

Kongerikets hjerte som kan dateres mer enn 900 år tilbake i tid.

Musikaler/teater

London er et ypperlig sted å gå i teatret eller på en musikal. Engelskmennene byr på den ypperste kvalitet innenfor begge sjangere.

Londons parker

25% av London består av parker, og de mest populære er St. James’s Park, Green Park, Regent’s Park og Hyde Park.

Fotball

Folk er fotballgale i denne byen, og et stort antall Premier League-lag spiller hjemmekampene sine nettopp her. Å gå på fotballkamp er en fantastisk opplevelse Det er så mye mer enn bare kampen i seg selv, på grunn av den enestående stemningen.  

Forslag til aktiviteter i London

Det er mulig å arrangere flere typer sightseeing i London, både halvsags- og heldags sightseeing, og til og med med en skandinavisktalende guide om ønskelig. 

Sightseeing i London

Den tradisjonelle 
Dere kan velge den tradisjonelle typen sightseeing, hvor dere blir vist rundt blant de mest populære severdighetene i London.

Skreddersydd
Det er også mulig å skreddersy en sightseeing etter deres egne ønsker. Om dere ønsker å konsentrere dere om "maktens sentrum" ved Westminster, fokusere på byens arkitektur, eller et bestemt område i London, f.eks Knightsbridge med Harrods eller et av de nye hippe områdene, så er dette også mulig. 

Kveldstur
Under oppholdet i London er det også muligheter for å arrangere en kveldstur, hvor dere blir tatt med rundt til 3-4 av de kjente/spesielle pubene i London.

Champagne i London Eye
Arrangér en start på kvelden dere sent vil glemme. Lei deres helt egne "capsule" i London Eye og nyt et glass champagne med utsikt over London fra 135 meters høyde. Det er også mulig å spise brunsj, få afternoon tea eller prøve sjokoladesmaking i "capsulen". 

Kultur i London

Mange museer
Det finnes utallige fantastiske museer som er besøket verdt i London.

Teater og musikaler
Man har ikke vært i London hvis man ikke har opplevd den fantastiske teater- og musikalscenen byen har. Man kan f.eks. se Agatha Christie's "The Mousetrap" som har blitt spilt i 62 år, eller musikalene "We Will Rock You", "Thriller", "The Lion King", "Phantom of the Opera" og "Les Miserables". Mulighetene er mange, og opplevelsene store - for er det noe engelskmennene kan så er det å spille, synge og utføre scenekunst i verdensklasse. 

Afternoon-tea
Hva er vel mer engelsk enn å nyte en "afternoon tea" på et av de store hotellene i London?

Kanalcruise og båtturer i London

Dere kan også velge å se London fra sjøsiden, og her er det mange muligheter.

Rolig båttur på Themsen
Dere kan velge det rolige alternativet, hvor dere seiler på Themsen og lar det storslåtte synet av London passere forbi samtidig som dere får høre om de stedene dere passerer. Det er også mulig å ta en tur hvor dere nyter en lunsj, en afternoon tea eller middag.

Speedboat på Themsen
Ønsker dere mer fart og spenning, kan dere velge "Speed Boat on the River Thames" à la James Bond. Tross høy fart får dere også her høre om Londons historie, krydret med fortellinger om MI5 og MI6, Secret Service m.m.

Prøvesmaking

Omvisning og smaksprøver på bryggeri
Det er mulig å arrangere en omvisning på det familieeide Fuller's Bryggeri, som ligger i det sørvestlige London. Bryggeriet har en av Englands mest anerkjente bryggmestere, og har vunnet en del priser - blant annet ”Beer of the Year” 5 ganger.  På en guidet omvisning på bryggeriet, får dere høre om virksomhetens historie og selve bryggeprosessen. Etterpå blir det mulighet for små smaksprøver. Det er også mulig å arrangere lunsj på den nærliggende Fuller's Pub.

Møter og konferanser i London

Om dere ønsker å legge møtet eller konferansen utenfor Norge, er London et meget godt alternativ. Byen har et stort utvalg hoteller som tilbyr de møtefasiliteter dere måtte trenge, fra 4-5 stjerners hoteller til møtefasiliteter på 3 stjerners hoteller. Etter en lang dag med konferanser/møter/seminarer er det også godt å slappe av litt. Hvis dere ønsker en kveld dere sent kommer til å glemme, kan dere eventuelt starte kvelden med å leie deres egen "capsule" i London Eye, og nyte et glass champagne akkompagnert av utsikten over London. Videre kan dere ta en bedre middag på en av Londons mange restauranter. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy opplegget for deres firmareise til London. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Hvorfor London?

  • Teater og musikaler i verdensklasse
  • Gode shoppingmuligheter
  • Fotballens høyborg
  • En rekke arkitektoniske høydepunkter
Reiseekspert Ingunn kan hjelpe deg å skreddersy din firmareise eller gruppetur

Skreddersy din firmareise eller gruppetur til London

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din firmareise eller gruppetur til London

Vis resultater for: