23 10 23 80
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Om dere skal arrangere teambuilding, 'Kick-off', produktlansering eller lignende, er BENNS det perfekte valg som arrangør. Vi har alle muligheter for å oppfylle deres ønsker, og vil sikre dere en begivenhet som står til forventningene. Vi i BENNS har en rekke foretrukne hoteller rundt om i verden hvor vi vet at slike arrangementer kan avholdes. Dette sikrer at dere som gruppe oppnår de beste betingelsene for deres arrangement.

Pakkeeksempel på teambuilding: 

Et typisk eksempel kan være fra fredag morgen til søndag kveld. Vi sørger for alt det praktiske, fra dere setter foten på flyplassen til dere kommer tilbake på norsk jord. Fly er en integrert del av pakkereisene våre, som også kan inneholde transport med både buss, limousin eller til og med helikopter, om det lar seg gjøre på den valgte destinasjonen.
 
Hotelloppholdet blir etter deres ønske. Vi kan tilby alt fra enkel overnatting til 5-stjerners resorts, så det er kun budsjettet som setter grensene. Sightseeing og bedriftsbesøk arrangeres også etter deres ønsker. Restaurantbesøk og eventuelt gallamiddag kan arrangeres i spesielle omgivelser.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy opplegget for deres teambuilding i utlandet. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Teambuilding i skogen
Teambuilding i skogen
Vi hjelper dere med transport og overnatting - Teambuilding
Vi hjelper dere med transport og overnatting - Teambuilding

Finn din firma- eller gruppereise

Vi finner reiser til deg...

Reiseekspert Ingunn kan hjelpe deg å skreddersy din firmareise

Skreddersy deres firmareise

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy deres firmareise

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: