23 10 23 80
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80

Om Barcelona

Barcelona - et fyrverkeri for sansene

Barcelona har det hele, fra lekre tapasrestauranter til Gaudis imponerende arkitektur og en bred strandlinje. Her er temperaturen nesten alltid behagelig og opplevelsene utallige. Kulturbyen har nok av attraksjoner og er den perfekte inngangsporten til noen av Spanias mest kjente steder, slik som Montserrat, Cavaprodusenten Codorniu, Tarragona med sine tidsvitner fra romertiden og den sjarmerende fiskerlandsbyen Sitges. Barcelona er ganske kompakt, og de fleste severdigheter ligger i gangavstand, men byen har også et godt offentlig transportsystem som gjør at det er enkelt å komme seg rundt. Med andre ord er byen en perfekt destinasjon for en gruppereise der man vil oppleve mye på kort tid.

Verdensbyen Barcelona

Temperaturen er behagelig, flere og flere av byens gater har blitt gågater, og den ene restauranten etter den andre fremtrer elegant blant middelaldermurer. Innimellom det hektiske bybildet kjenner man lukten av havet, og blir minnet om at byen samtidig er en særdeles travel havneby, i tillegg til at den har sin egen strand som til stadighet fortryller de besøkende. I dag har også ny arkitektur og design bidratt til å gjøre byen til en av Europas, ja til og med verdens, hippeste byer. Barcelona er hovedstaden i den autonome spanske regionen Katalonia, og byen blomstrer og utvikler seg kontinuerlig som en to-språklig (katalansk og spansk) kosmopolitisk verdensby, forelsket i alt avant-garde, spesielt med utviklingen etter de olympiske leker i 1992. 

En by i konstant utvikling

Barcelona har offisielt status som den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens selvforståelse er 100% knyttet til dens katalanske opphav, selvom de på alle måter stadig streber for å overgå "storebroren" Madrid. Dette driver i høy grad byen til en konstant utvikling, innovasjon og improvisasjon, for å utkonkurrere sin evige rival. Dette foregår på mange nivåer; det kulinariske, det design- og stilmessige og det sportslige. De fleste har vel nå hørt om restauranten El Bulli, som har satt sitt fantastiske kjøkken på verdenskartet, og er med på å definere Barcelona som en av Europas kulinariske toppbyer. 

Mote og kultur i særklasse

På motesiden ligger Barcelona i hælene på de tradisjonelle haute couture-byene Paris og Milano, og milevis foran Madrid. Og på det sportslige området er rivaliseringen mellom Real Madrid og FC Barcelona viden kjent, og oppgjørene dem i mellom, som kalles 'El Classico', tiltrekker folk fra hele landet og gjerne utenfor landegrensene også - i hvert fall via TV-skjermene. Får man billetter til en av disse kampene er det definitivt et kupp. 

I Barcelona er det kun din egen fantasi som setter grenser for hva man kan oppleve, så uansett om en er på firmatur, personaltur, vennereise eller noe lignende, så er Barcelona byen hvor dine ønsker og behov kan oppfylles på ett og samme sted. 

Reisens høydepunkter:
 • En av Europas kulinariske toppbyer
 • Eldgammel historie, kunstskatter og drømmeaktig arkitektur
 • Strandlinjen
 • Fotball i verdenseliten
Send reiseforespørsel Book et møte

Dagsprogram

Dette er kun et forslag til reiserute. Du kan selv velge reiselengde, overnatting og utflukter. I samråd med din reiseekspert finner vi den beste løsning og skreddersyr den eksakte reiseruten etter dine ønsker.

 • Forslag til aktivitet: Guidet heldagssightseeing (8 timer)

  Heldagssightseeingen starter med en tur til kjente Montjuïc, stedet for OL i 1992, med en flott utsikt over byen. Deretter blir det en kort stopp på Catalonias nasjonale kunstmuseum, før dere fortsetter ned til Plaça Espanya og forbi de modernistiske bygningene i området Eixample. Deretter går turen til FC Barcelonas stadium, Camp Nou.

  Neste stopp er Gaudis berømte verker, som starter med en tur i Park Güell. På vei til Sagrada Familía får dere se de modernistiske bygningene i Eixample-området og Passeig de Gracia, hjemmet til designerbutikker og to av Barcelonas mest berømte Antonio Gaudí-bygninger - La Pedrera og Casa Batlló.

  Til fots vil guiden ta gruppen gjennom gamlebyen i Barcelona, ned til havnen langs La Rambla, se Plaza Real, La Boqueria-markedet, Liceu-teatret og Colon-statuen.

 • Forslag til aktivitet: Guidet halvdagssightseeing (4 timer)
 • Forslag til aktivitet: Sightseeing til fots
 • Forslag til aktivitet: Utflukt til Montserrat (5 timer)
 • Forslag til aktivitet: Utflukt til Montserrat og Codorniu (10 timer)
 • Forslag til aktivitet: Utflukt til Girona og Figueres (10 timer)
 • Forslag til aktivitet: Utflukt til Tarragona og Sitges (8 timer)
 • Forslag til aktivitet: Besøk tapasrestauranter
 • 5 "must-sees" i Barcelona
 • Andre forslag til sightseeing i Barcelona
 • Andre forslag til kulturopplevelser i Barcelona
 • Forslag til restauranter i Barcelona
Sagrada Família - Gruppeturer til Barcelona
Sagrada Família
La Rambla - Gruppereiser til Barcelona
La Rambla

Priser

Vi skreddersyr reisen etter deres ønsker og behov. Dere bestemmer selv reiselengde, overnatting, utflukter og den eksakte reiseruten.
Priser for firmaturer og gruppereiser til Barcelona
Reiseperiode Hele året
Fra kr Kontakt oss

Hva er inkludert i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r, inkl. skatter og avgifter
 • Overnatting
 • Aktiviteter og utflukter
Prisen inkluderer ikke:
 • Reiseforsikring
Send reiseforespørsel
Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: