23 10 23 80
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Skreddersydde reiser
Personlig service
Over 50 års erfaring
Send reiseforespørsel

Finn din firma- eller gruppereise

Vi finner reiser til deg...

Firmareiser og gruppeturer til hele verden med BENNS

Vi arrangerer skreddersydde firmareiser, temareiser og gruppeturer. Uavhengig av hva formålet er med reisen, kan vi hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten. Her kan dere lese mer om våre:

Gruppeturer
Vi tilbyr en rekke former for gruppeturer, hvor vi legger tilrette for den gruppen dere helst ønsker å reise sammen med. Opplev spennende destinasjoner med de menneskene dere ønsker å reise sammen med: Grupper, ta med familie og venner (min. 10 personer) eller lag og foreninger som korpset, idrettsforeningen eller koret. 

Temareiser
Temareiser kan være så mangt: mat- og vinturer, fotturer, kunst og kultur eller andre interesseområder gruppen måtte ønske å fokusere på. Reis f.eks. på et kulturelt og kulinarisk eventyr i Frankrike og Italia og opplev utsøkte vingårder og århundrer med kunst og kultur. Vi kan arrangere den perfekte tematuren for deg og de dere ønsker å reise sammen med, og skreddersyr hva enn interesseområdet er. 

Firmaturer
Om det er teambuilding eller møter og konferanser i utlandet, så skreddersyr vi alt fra sightseeing til faglige utflukter og foredrag – alt lagt til rette for virksomheten eller organisasjonens ønsker og behov. Vi kan bl.a. tilby:Firmagrupper med faglig innhold, Kick-off/Teambuilding, Møter og konferanser samt, incentiv- og belønningsturer

Skreddersydd etter dine behov

Bestill din firmareise eller gruppetur med BENNS og få mest mulig ut av reisen. Vi har fokus på å skreddersy reisen etter dine behov, ønsker og budsjett, og vi tar oss av alt det praktiske.

Ta kontakt med våre reiseeksperter i dag for en uforpliktende samtale!

  • Vi hjelper til med planleggingen av sightseeing, faglige utflukter og foredrag
  • Vi har mer enn 50 års erfaring
  • Velg mellom flere spennende destinasjoner
Klikk her for tilbud
Ingunn hjelper deg med å skreddersy din firmareise eller gruppetur

Skreddersy din firmareise eller gruppetur

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din firmareise eller gruppetur

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: