23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Maldivene

Du våkner helt av deg selv og kjenner at både kropp og sinn er uthvilt, uten å tenke over hva klokka egentlig er. Sandalene ligger igjen på soverommet. Verandadøren åpnes og solen varmer i ansiktet mens du speider utover det turkisfargede og rolige vannet. Du tar på deg dykkebrillene og snorkelen, og fra bungalowens veranda beveger du deg ned i dette krystallklare vannet. Under vannoverflaten ser du fargerike fisker på din forfriskende svømmetur innover mot en liten og palmefrodig øy, omkranset av kritthvit sand. Her venter hengekøyen på deg.

Du kan ikke annet enn å smile til livet, mens du tenker på at din reise til Maldivene var ikke akkurat helt som du forestilte deg... det var enda bedre.   

Ferie i Maldivene - et øyparadis av superlativer

De fleste drømmer om å dra på ferie til Maldivene og dette er ikke uoppnåelig! Maldivene er et land bestående av 1192 koralløyer, gruppert inn i 26 naturlige atoller. 200 av disse øyene er bebodd av lokale, i tillegg til 80 andre øyer som kun er resort og hoteller. Med andre ord er det nok av hoteller i ulike prisklasser å velge mellom, nok av nesten uberørte øyer å utforske og nok av snorkle- og dykkemuligheter. Vi hjelper deg med å finne en overnatting, eller rettere sagt - en øy, som er tilpasset dine ønsker, behov og budsjett. 

Drømmeverden under havoverflaten

Hovedaktiviteten på Maldivene er avslapping, solbading, snorkling og dykking. Alle de 26 atollene er korallrev som ligger hundrevis av kilometer borte fra store landmasser. Dette betyr at vannet her er nesten helt transparent og byr på et rikelig undervannsliv. Det er bare å ta på deg snorkleutstyret, gå ned til strandkanten, eller hoppe ut i vannet fra bungalowen din, og starte med å utforske denne fascinerende og fargerike verden under vannoverflaten.

Malé - Maldivnes hovedstad

Malé er en av verdens mest tettbefolkede byer, da det ikke er plass til at hovedstaden kan utvides. Øyrikets økonomiske sentrum er kjent for sine fargerike skyskrapere og gamle moskéer. De fleste som besøker Malé tilbringer ikke så mye tid her, da byen ikke har noen naturlige strender. Til gjengjeld kan du få noen kulturelle opplevelser og bli kjent med hverdagen til innbyggerne. Spaser rundt på de lokale frukt- og fiskemarkedene, samt opplev Malés imponerende moské, Friday Grand Mosque. Husk på at det ikke selges alkohol i hovedstaden.

Klima på Maldivene – Varmt og godt året rundt

På Maldivene er det et tropisk klima, med nok av solskinn og en gjennomsnittstemperatur på rundt 30 grader - hele året. Den beste tiden å reise til Maldivene på, er under høysesongen fra desember til april, da det er mest nedbør her fra april til oktober, spesielt fra juni til august.  

Les mer om Asia her

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Maldivene. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Tenk å våkne til denne soloppgangen
Tenk å våkne til denne soloppgangen
Det er få steder i verden du kan snorkle i et så transparent vann
Det er få steder i verden du kan snorkle i et så transparent vann
Opplev det fargerike undervannslivet som omkranser koralløyene
Opplev det fargerike undervannslivet som omkranser koralløyene
Glem tid og sted
Glem tid og sted
Hovedstaden Malé
Hovedstaden Malé
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Asia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Asia

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: