23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

Det er veldig, veldig langt til Pemba, men paradisøya i Det indiske hav er virkelig verdt reisen - spesielt når du skal bo på luksuriøse og laidbacke Manta Resort, på nordvest kysten av øya og nord for Zanzibar. Her venter det rolige omgivelser, nærkontakt med naturen og ansatte som gjør alt de kan for at du skal få et minneverdig opphold. 

Resortet har 18 rom av ulik størrelse, beliggenhet og design. De tilbyr tre romkategorier og ett litt spesielt rom helt utenom det vanlige: 

Standard Garden Rooms
Disse rommene ligger i noen sjamerende hytter med stråtak i resortets hage. De er alle utstyrt med dobbelseng som er dekket med et myggnett, åpen planløsning samt eget bad og veranda. Det er ikke aircondition på disse rommene, men vifte.

Superior Garden Rooms
Superior-rommene har en romslig og åpen planløsning, med dobbeltseng og et stort bad. Rommene er stilfullt innredet med fokus på moderne komfort. Med superior har man dessuten sitt eget lounge-område vendt mot hagen. 

Seafront Villa
Villaene med utsikt til det turkisblå havet har åpen planløsning med dobbeltseng og et stort bad. Rommene har en nydelig blanding av tradisjonell pemba-stil og moderne komfort. Det nyinstallerte og toppmoderne kjølesystemet lager ingen lyd, så her er det bare å velge din foretrukne sovetemperatur, og se frem til en god natts søvn.   

The Underwater Room
For deg som vil oppleve noe helt unikt, tilbyr Manta Resort også «The Underwater Room».  En privat «hytte» på tre "etasjer" plassert midt i ute det krystallklare vannet, med soverommet fire meter under havoverflaten. Fra øverste dekk er det bare å lenge seg tilbake og nyte soloppgangen og den vakre stjernehimmelen, mens du fra sengen kan se ut til et nesten uendelig stort «akvarium».

Hotellet har en restaurant, The Seaview Restaurant som tilbyr en variert meny av sjømat- dagens fangst, kjøtt og veganske måltider med lokale smaker. Her kan du innta både frokost, lunsj og middag i hærlige omgivelser med magisk utsikt mot det indiske hav. Hotellet har også en beachlounge og beachbar for snacks og gode drinker, hvor de spesialiserer seg på sundowners og cocktails, med tropiske frukter fra øya. 

Aktiviteter på hotellet og øya Pemba: 

  • Kipepeo Spa på resortet – Her kan du velge mellom ulike spa og massasjebehandlinger
  • Slappe av ved bassenget eller ligge på stranden
  • Snorkle/dykke – Rundt hele øya ligger det et stort korallrev rett under havoverflaten
  • Oppleve Ngezi Forest Reserve – en av verdens eldste regnskoger
  • En rekke gode aktiviteter og ekskursjoner rundt øya

 

Les mer om Zanzibar her

Kirsten

Skreddersy reisen til Afrika

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Afrika

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: